Despre Mirutti

rochie in creion
Firma MIRUTTI si-a deschis usile la Bucuresti, din dorinta de a va oferi rochii de seara de o frumusete rara, rochii elegante si rafinate.
Intrand in casa noastra veti pasi intr-o lume minunata de basm, plina de stralucire si culoare, iar visele de a fi o mica printesa sau o regina in cautarea tronului pierdut chiar si numai pentru o singura noapte pot deveni realitate. Cunoscand sufletul delicat, visator si plin de dorinte al femeiii, designeri din lumea intreaga au conceput aceste modele din dorinta de a nu ne refuza bucuria de a visa cu ochii deschisi. Imbracand rochiile noastre lucrate cu multa grija din combinatii de voal vaporos, tul, jerse, dantela fina, cu trene lungi medii si scurte, decolteuri geneorase si sexy, avand croieli deosebite cu aplicatii din cristale si paiete stralucitoare cusute manual, veti pluti diafane, vaporoase si increzatoare intr-o sala de bal la bratul printului mult visat.
Ne-am adaptat si stilului modern, creand modele cocktail usoare, delicate si foarte elegante, ce pot fi purtate si la evenimentele din timpul zilei si chiar la birou intr-o zi speciala!
La noi veti descoperi o lume minunata ce poate intra atat de usor in viata si casele dumneavoastra. Colectivul nostru va asteapta plin de solicitudine, cu inima deshisa si cu multa dragoste.
Fii frumoasa, eleganta si rafinata!

eXTReMe Tracker